LESAANBOD

Bootcamp

Werk je fit in de buitenlucht onder deskundige leiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen.

G4F Peuter en Kleuter

Deze lessen zijn goed voor de grove motoriek van het kind, spelenderwijs worden allerlei spelletjes en oefeningen gedaan.

Gym4fun Jeugd

Vervolg op de kleutergym maar met moeilijkere oefenstof. Lekker gymmen met leeftijdsgenootjes.

 

Aerobics

Op moderne muziek lekker sportief bezig zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals gewichtjes, elastiek en steps.

Freerun

Capriolen uithalen tegen de muur, over de kast of via het klimrek. Te gekke moves uitvoeren, maar wel veilig landen. Dat is wat deze lessen zo leuk maken.

 

Turnen

Training voor geselecteerde turnsters die meedoen aan de competitie. Lees hier meer over de turnselectie.

Sport-fit 35+

Deze lessen op lekkere muziek waarbij het tempo van de oefeningen lager ligt dan bij aerobics, maar waar wel alle spiergroepen goed worden gebruikt. Ook heel goed voor de conditie.

Sportief bewegen 30+

Een sportieve en gevarieerde les voor de algehele conditie en spierversterking met extra aandacht voor de nek, rug, arm, buik, borst, been en bilspieren. Werken aan de conditie op muziek, maar niet met ingewikkelde pasjes.

Zumba

Dans jezelf in conditie met deze Zumba workout!. le Opzwepende ritmes en lekkere bewegingen brengen je op een vrolijke manier in vorm. Workout wordt gewoon een feest!