Wandel4daagse

2 t/m 5 juni 2020 en de starttijd is 18.30 uur

Programma

 

De 15e editie van de Wandel4daagse GAAT DOOR!!
Het hing er even om of het dit jaar door zou gaan. Door het vertrek van 3 commissieleden hadden we echt te weinig mensen om het evenement te organiseren. Na een noodkreet hebben we gelukkig voldoende hulp gekregen en hebben we groen licht gegeven, echt super!

Ook dit jaar zal het evenement plaatsvinden in de week na Pinksteren en wel van
dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni 2020.

De commissie is al druk bezig met de voorbereidingen, de routes worden uitgezet, de sponsors en vrijwilligers worden benaderd, de sporthal geregeld, demonstraties ingepland, medailles uitgezocht etc. De PR-machine draait volop om zoveel mogelijk reclame te maken en wandelaars aan te trekken voor deze 15e editie. Wij gaan er weer alles aan doen om er een mooie week van te maken, als u nou gezellig meeloopt dan komt het helemaal goed!

Voor € 3,00 per persoon kunt u vier avonden wandelen over onze mooie routes en zullen we u weer van de nodige versnaperingen voorzien. We willen benadrukken dat iedereen die meeloopt ook dient te betalen. Ieder jaar zien we mensen met het argument "ik loop met mijn kind mee" die geen inschrijfgeld betalen. Dit kunnen wij niet tolereren; wij maken kosten om het evenement te organiseren, denk bijvoorbeeld aan het huren van de sporthal, springkussen, versnaperingen voor onderweg, EHBO, rozen, medailles etc. Als men dan wel meeloopt en niet betaalt komen we niet meer uit de kosten en kunnen we het evenement niet meer organiseren. Denk daaraan als u 'zwart' meeloopt, u dupeert daarmee andere mensen en de Gymvereniging. En € 3,00 is toch heel schappelijk voor vier avonden wandelen?!!

Wij vragen mensen om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers en we de juiste aantallen versnaperingen, bloemen  en medailles kunnen inkopen. De voorinschrijving start binnenkort en sluit op maandag 1 juni om 23:00 uur, daarna kunt u zich uiteraard nog wel inschrijven in de sporthal op de avonden zelf.
De start is iedere avond vanaf 18:30 uur tot 19:00 uur. Inschrijven vanaf 18:15 uur.

Uiteraard kan dit fantastische evenement niet bestaan zonder de steun van sponsors en vrijwilligers. Veel sponsors hebben ook dit jaar een bijdrage toegezegd, mocht u dit lezen en denken "ik heb ook een bedrijf en wil graag sponsoren" neem dan a.u.b. contact met ons op via sponsoringw4d@edogym.nl  In ruil voor uw bijdrage gaan wij reclame voor u maken en mag u tijdens de vierdaagse ook reclame maken d.m.v. vlaggen, banners etc.

Mocht je ons als vrijwilliger willen helpen, geef je dan op bij wandel4daagse@edogym.nl  We zijn ontzettend blij met je hulp en het kost jou slechts een paar uurtjes van jouw tijd.

Houd deze website in de gaten voor meer info en volg ons op Facebook https://www.facebook.com/avondwandel4daagse/?ref=hl Like en deel onze pagina zodat we zo veel mogelijk wandelaars bereiken.

Klik op onderstaande links om te zien hoe leuk het vorig jaar was!

https://myalbum.com/album/2Djyxajrzwpq

https://myalbum.com/album/MdAphkHf7DAU

https://myalbum.com/album/Lfae96fBqG29

https://myalbum.com/album/gWz5UkGUj8Tm