Wandel4daagse

11 t/m 14 juni en de starttijd is 18.30 uur

Programma

De 14e editie van de Wandel4daagse, het is zover!!! 
Voor de veertiende keer organiseert EDO Gym de inmiddels overbekende Wandel4daagse, ook dit jaar in de week na Pinksteren en wel van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni 2019

Voor € 3,00 per persoon kunt u vier avonden wandelen over onze mooie routes en zullen we u weer van de nodige versnaperingen voorzien. We willen benadrukken dat iedereen die meeloopt ook dient te betalen. Ieder jaar zien we mensen met het argument "ik loop met mijn kind mee" die geen inschrijfgeld betalen. Dit kunnen wij niet tolereren; wij maken kosten om het evenement te organiseren, denk bijvoorbeeld aan het huren van de sporthal, springkussen, versnaperingen voor onderweg, EHBO, rozen, medailles etc. Als men dan wel meeloopt en niet betaalt komen we niet meer uit de kosten en kunnen we het evenement niet meer organiseren. Denk daaraan als u 'zwart' meeloopt, u dupeert daarmee andere mensen en de Gymvereniging. En € 3,00 is toch heel schappelijk voor vier avonden wandelen?!!

Wij vragen mensen om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers en we de juiste aantallen versnaperingen, bloemen  en medailles kunnen inkopen. De voorinschrijving sluit op maandag 10 juni om 23:00 uur, daarna kunt u zich uiteraard nog wel inschrijven in de sporthal op de avonden zelf.
De start is iedere avond vanaf 18:30 uur tot 19:00 uur. Inschrijven vanaf 18:15 uur.

Uiteraard kan dit fantastische evenement niet bestaan zonder de steun van sponsors en vrijwilligers. Veel sponsors hebben ook dit jaar een bijdrage toegezegd, mocht u dit lezen en denken "ik heb ook een bedrijf en wil graag sponsoren" neem dan a.u.b. contact met ons op via   In ruil voor uw bijdrage gaan wij reclame voor u maken en mag u tijdens de vierdaagse ook reclame maken d.m.v. vlaggen, banners etc.

Houd deze website in de gaten voor meer info en volg ons op Facebook https://www.facebook.com/avondwandel4daagse/?ref=hl Like en deel onze pagina zodat we zo veel mogelijk wandelaars bereiken.

Klik op onderstaande links om te zien hoe leuk het vorig jaar was!

Foto's van dinsdag https://myalbum.com/album/FTUaSpop7Dd1
Woensdag  https://myalbum.com/album/rHJXrUzOgxCW
Donderdag https://myalbum.com/album/TolkbajzQETQ
Vrijdag https://myalbum.com/album/ePyLa5eAFPNx