Wandel4daagse

11 t/m 14 juni en de starttijd is 18.30 uur

Programma

En de laatste dag…… vrijdag 14 juni

Wat een geweldige afsluiting hebben we gehad. Echt super mooi weer, leuke routes, lekkers onderweg en bij aankomst in de sporthal kregen alle wandelaars een prachtige zonnebloem en hun dik verdiende medaille. Allemaal blijde gezichten, opa’s en oma’s die de kinderen stonden op te wachten, de vrolijke klanken van Berkhout Vocaal, het springkussen, de ballonnenclown…. Prachtig!!!

Wij als commissie kijken heel tevreden terug op een geweldig mooie 4daagse. Fantastisch dat we dit weer hebben kunnen neerzetten. Dat was niet mogelijk geweest zonder de gulle bijdrages van onze sponsors en de tomeloze inzet van onze 80 vrijwilligers. Iedereen ontzettend bedankt!!!
Door 625 betalende lopers en onze sponsors hebben we met deze 4daagse ook weer een mooi bedrag kunnen genereren voor EDO Gym.

De foto’s van de laatste avond kijkt u via deze link https://myalbum.com/album/MdAphkHf7DAU

Dag 3, donderdag 13 juni 2019

Ook dag 3 is goed verlopen, al was het wel heel erg spannend vanwege de regen. Buienradar voorspelde stevige buien maar de wolken waren ons gunstig gezind en dreven precies langs onze route. Slechts een paar mensen waren ietwat nat. U kunt op de foto’s goed zien hoe dichtbij de regen soms was en dat ook de zon af en toe scheen.
Met nog 23 nieuwe inschrijvingen staat de teller op 609 betalende lopers, geweldig!! En wat werden ze verwend gisteren, prachtige routes, het nodige lekkers bij de posten, de oversteek met de boten op de 10 km en de mensen op de 5 km werden bij Het Gilde getrakteerd op broodjes knakworst, dat is volgens mij nog nooit bij welke wandel4daagse dan ook voorgekomen. Geweldig dat deze enthousiaste jongeren dit hebben gedaan. Mocht u jonge kinderen hebben dan zou ik zeggen: laat ze lid worden van het Gilde!! Na afloop was de afdeling Damesvoetbal van RKEDO aanwezig om zichzelf te presenteren en de jeugdige dames enthousiast te maken voor voetbal.

De foto’s van donderdag vind u in deze link  https://myalbum.com/album/Lfae96fBqG29

Vanavond al weer de laatste avond, de week is omgevlogen! We gaan er met z’n allen een prachtige slotavond van maken, iedereen krijgt zijn dik verdiende medaille en we zullen onze wandelaars feestelijk binnen halen met een leuk stukje muziek, bloemen, het springkussen, de ballonnenclown en veel gezelligheid. Tot vanavond!!! U kunt zich ook nog steeds inschrijven voor deze avond en als u dan gelopen heeft weet ik zeker dat u volgend jaar alle vier de avonden loopt.

Dag 2, woensdag 12 juni 2019

Na een paar fikse buien in de middag was het precies met onze start droog en dat is het de rest van de avond gebleven! Met nog 51 nieuwe inschrijvingen staat de teller nu op 586 betalende lopers. Wij hopen dat mensen die nog niet betaald hebben dit vanavond alsnog willen doen, gezien alle moeite die wij hebben gedaan en al het lekkers wat er onderweg wordt uitgedeeld. Het loopt toch nét even lekkerder in de wetenschap dat je betaald hebt toch?!
Ook deze avond is weer perfect verlopen. Mooie routes, de 5 km ging gedeeltelijk over de dijk, wat wel de nodige natte voeten heeft opgeleverd. De foto’s spreken voor zich…..u kunt ze hier zien: https://myalbum.com/album/gWz5UkGUj8Tm

Ook vanavond kunt u zich nog inschrijven en gezellig meelopen. Vanavond is de 10 km verboden voor honden, gaat gedeeltelijk over grasland ne we hebben weer de traditionele oversteek met de boot.

Tot vanavond!!!

De 14e editie van de Wandel4daagse is gestart!!
En hoe! Met het beste wandelweer wat er bestaat zijn gisteren 535 betalende lopers van start gegaan. Een goed begin van deze fantastische week.
En wat liep het weer gesmeerd allemaal, de maandenlange inspanning van de commissie is niet voor niets geweest. Dankzijn onze vele sponsors hebben we weer mooie routes kunnen uitzetten en werd er op verschillende plekken veel lekkers uitgedeeld. Onze enthousiaste vrijwilligers zorgden er voor dat de wandelaars werden ingeschreven en veilig werden begeleid op de routes. Het is fantastisch om te zien dat zo veel mensen ieder jaar weer een deel van hun tijd geven om ons te helpen. Na afloop gaf tafeltennisvereniging Backhand uit Grosthuizen een demonstratie en mocht iedereen naar hartenlust meedoen rond de tafeltennistafels.

Ook vandaag, donderdag en vrijdag kunt u zich nog inschrijven voor onze 4daagse. Als u 3 dagen loopt heeft u recht op een medaille. Voor € 3,00 per persoon kunt u meelopen.
Let op: woensdag is de 5 km route verboden voor honden en zal gedeeltelijk over onverharde weg lopen.
Donderdag is er op de 10 km weer de welbekende oversteek met de boot, altijd erg gezellig!

Zien we u vanavond weer??? Inschrijven/afstempelen vanaf 18:15, start van 18:30 tot 19:00 uur.

Hier is de link met de foto’s van dinsdagavond https://myalbum.com/album/2Djyxajrzwpq

De 14e editie van de Wandel4daagse, het is zover!!! 
Voor de veertiende keer organiseert EDO Gym de inmiddels overbekende Wandel4daagse, ook dit jaar in de week na Pinksteren en wel van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni 2019

Voor € 3,00 per persoon kunt u vier avonden wandelen over onze mooie routes en zullen we u weer van de nodige versnaperingen voorzien. We willen benadrukken dat iedereen die meeloopt ook dient te betalen. Ieder jaar zien we mensen met het argument "ik loop met mijn kind mee" die geen inschrijfgeld betalen. Dit kunnen wij niet tolereren; wij maken kosten om het evenement te organiseren, denk bijvoorbeeld aan het huren van de sporthal, springkussen, versnaperingen voor onderweg, EHBO, rozen, medailles etc. Als men dan wel meeloopt en niet betaalt komen we niet meer uit de kosten en kunnen we het evenement niet meer organiseren. Denk daaraan als u 'zwart' meeloopt, u dupeert daarmee andere mensen en de Gymvereniging. En € 3,00 is toch heel schappelijk voor vier avonden wandelen?!!

Wij vragen mensen om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers en we de juiste aantallen versnaperingen, bloemen  en medailles kunnen inkopen. De voorinschrijving sluit op maandag 10 juni om 23:00 uur, daarna kunt u zich uiteraard nog wel inschrijven in de sporthal op de avonden zelf.
De start is iedere avond vanaf 18:30 uur tot 19:00 uur. Inschrijven vanaf 18:15 uur.

Uiteraard kan dit fantastische evenement niet bestaan zonder de steun van sponsors en vrijwilligers. Veel sponsors hebben ook dit jaar een bijdrage toegezegd, mocht u dit lezen en denken "ik heb ook een bedrijf en wil graag sponsoren" neem dan a.u.b. contact met ons op via sponsoringw4d@edogym.nl  In ruil voor uw bijdrage gaan wij reclame voor u maken en mag u tijdens de vierdaagse ook reclame maken d.m.v. vlaggen, banners etc.

Houd deze website in de gaten voor meer info en volg ons op Facebook https://www.facebook.com/avondwandel4daagse/?ref=hl Like en deel onze pagina zodat we zo veel mogelijk wandelaars bereiken.

Klik op onderstaande links om te zien hoe leuk het vorig jaar was!

Foto's van dinsdag https://myalbum.com/album/FTUaSpop7Dd1
Woensdag  https://myalbum.com/album/rHJXrUzOgxCW
Donderdag https://myalbum.com/album/TolkbajzQETQ
Vrijdag https://myalbum.com/album/ePyLa5eAFPNx