Home Wandel vierdaagse

We zijn gestart....... (Dit gaat nog over 2017!)

De eerste avond zit erop. Ondanks het ietwat onstuimige weer zijn er toch 330 mensen die de eerste avond gelopen hebben. Petje af hoor! En nagenoeg iedereen heeft geheel droog kunnen lopen, de wind nam men op de koop toe. Onderweg werden zij zoals gebruikelijk weer voorzien van het nodige lekkers. Dit mede dankzij onze fantastische sponsors.

Hier is de link met de foto's van dinsdag https://myalbum.com/album/0VcxqM1JBbg5

En ook de tweede dag is goed verlopen. Leuke routes en nog 138 nieuwe inschrijvingen waardoor de teller op 468 betalende lopers staat.
U kunt ook vanavond nog inschrijven en gezellig 1 of 2 avonden met ons meelopen. Voor € 3,00 per persoon loopt u mee en steunt u onze EDO Gymvereniging.
Hier is de link met foto's van woensdag https://myalbum.com/album/JAe24dxP29tZ

Vanavond (donderdag) is er op de 10 km route weer de welbekende oversteek met het bootje. Altijd leuk en dit trekt ieder jaar veel extra wandelaars. Ook als u normaal gesproken de 5 km loopt kunt u er voor kiezen om vanavond de 10 te lopen.

Ook de derde avond zit er weer op. Prima wandelweer en zelfs nog 38 nieuwe inschrijvingen waardoor we de 500 betalende deelnemers zijn gepasseerd. Ondanks de haperende boten is iedereen weer veilig teruggekeerd naar de sporthal.
Hier is de link met de foto's van donderdag  https://myalbum.com/album/4lwvbIzecSCZ

En ook de laatste avond is een feit. Schitterend wandelweer en nog 13 nieuwe inschrijvingen, totaal 519 betalende lopers. Na weer een leuke tocht kwamen de wandelaars aan in de sporthal, waar ze feestelijk werden onthaald door de leden van de commissie met een mooie zonnebloem en een dikverdiende medaille. Onder de muzikale klanken van Kunst naar Kracht konden de kinderen genieten van een springkussen, zich verwonderen over de vingervlugge Magic Man die iedereen versteld deed staan met zijn goocheltrucs, een leuke creatie laten maken bij de ballonnenclown en hun energie kwijt in een free-run circuit welke door de hele sporthal was aangelegd. EDO Gym Bootcamp deed een demonstratie, Alex en Annelies hadden de bar in de hal, kortom het was lekker druk en erg gezellig. Een mooie afsluiting van een fantastische wandel4daagse.
Hier is de link voor de foto's van vrijdag https://myalbum.com/album/jRBkK2Z5WfXI