Wandelvierdaagse

We zijn gestart!!!!

En hoe!!!!! Met een opkomst van 492 betalende wandelaars, schitterend weer, mooie routes en enthousiaste vrijwilligers kijkt de commissie trots en tevreden terug op de eerste avond. Alles liep als een trein!

Dag 2 is ook prima verlopen. Met nog 58 extra deelnemers staat de teller op 550.

En ook dag 3 is een feit. Wederom prima wandelweer, nog 16 extra betalende inschrijvers waardoor we er nu 566 hebben.
Vandaag werden alle wandelaars verrast op een bosje pioenrozen, beschikbaar gesteld door de Keizerskroon. Dit werd zeer entousiast ontvangen en gaf deze dag een feestelijk tintje. Ook de oversteek met het bootje op de 10 km was weer als vanouds erg gezellig.

Vanavond de laatste avond alweer, iedereen gaat nog even lekker lopen en zal bij aankomst feestelijk worden onthaald door onze eigen celebrity Annelie Smits. Ook zal het springkussen er weer staan, evenals onze ballonnenclown en Magic Man. U ziet het, kosten noch moeite zijn gespaard om onze lopers een fantastische week te bezorgen.
We hopen dat ook de mensen die zonder te betalen hebben meegelopen een leuke week hebben gehad en hebben gesmuld van onze uitgedeelde versnaperingen en genieten van hun bosje bloemen. En dat zij zich nog eens achter de oren zullen krabben en volgend jaar toch maar een kaart kopen, dat loopt toch gewoon veel lekkerder?!

Hier is de link met de foto's van dinsdag https://myalbum.com/album/FTUaSpop7Dd1

Hier is de link met de foto's van woensdag  https://myalbum.com/album/rHJXrUzOgxCW

Hier is de link met de foto's van donderdag https://myalbum.com/album/TolkbajzQETQ

Hier is de link met foto's van vrijdag https://myalbum.com/album/ePyLa5eAFPNx